- Vi gør mere for dig​

​Erhvervsrengøring, butiksrengøring og vinduespolering

Skal du have udført erhvervsrengøring? Hos Stensballe Rengøringsservice tilbyder vi alle former for erhvervsrengøring, og det kan være lige fra butiksrengøring til vinduespolering.

Vi har erhvervskunder i blandt andet Horsens, Skanderborg og Aarhus samt andre steder.

Højt serviceniveau og gode priser på erhvervsrengøring

Vi har stor erfaring og ekspertise med at udføre erhvervsrengøring for en lang række brancher. Vi leverer altid kvalitetsrengøring til konkurrencedygtige priser. Dertil kommer vores høje serviceniveau.

Vi kan tilbyde en lang række forskellige erhvervsløsninger såsom:

  • Gulvbehandling
  • Vinduespolering
  • Kontorrengøring
  • Butiksrengøring
  • Hospitalsrengøring
  • Ejendomsrengøring
  • Håndværkerrengøring​

Rengøring for erhverv består ofte af daglige besøg fra mandag til fredag, og det kan eventuelt kombineres med vinduespolering i bestemte intervaller samt årlig hovedrengøring. Mindre virksomheder kan måske nøjes med et eller to besøg om ugen.

Al rengøring for erhverv sker efter individuelle og skræddersyede rengøringsplaner. En individuel rengøringsservice sikrer dig et godt og sundt arbejdsmiljø. Dermed fremstår I seriøst og præsentabelt, når du får besøg af kunder og forretningsforbindelser.

Kontakt os gerne for at få et tilbud med en god pris

Du er altid velkommen til at få mere at vide om vores rengøringsløsninger og priser. Vi kommer gerne ud på en uforpligtende besigtigelse, hvor vi måler op, og hvor vi taler om dine ønsker og behov. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på erhvervsrengøring.

Du kan ringe til os på telefon 26 35 20 05 for at stille spørgsmål eller for at aftale et møde. Eller du kan skrive til os på e-mail info@stensballerengoering.dk.​

Vil du have en godt tilbud?

​Vi kontakter dig gerne med et uforpligtende tilbud. Udfyld felterne herunder, så vender vi retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stensballe Rengøringsservice

Ulfeldtsvej 6, 8700 Horsens