- Vi gør mere for dig​

Håndværkerrengøring og anden hovedrengøring​

Har du bruge for håndværkerrengøring? Hos Stensballe Rengøringsservice tilbyder vi håndværkerrengøring og hovedrengøring for private, erhverv og håndværkere med videre. Det kan være faste aftaler eller en engangsaftale. Vi har kunder i blandt andet Horsens, Aarhus, Skanderborg og omegn.

Effektiv og grundig håndværkerrengøring

Vi klarer alt fra specialrengøring til håndværkerrengøring, og det kan for eksempel være i forbindelse med et håndværkerbesøg. Måske har huset fået en totalrenovering, eller måske er der lagt nye gulve. Vi vores rengøring efter håndværkere sikrer, at hele boligen eller virksomheden bliver ren og pæn igen.

Vi kan tilbyde forskellige rengøringsløsninger såsom:

  • Hovedrengøring
  • Vinduespolering
  • Daglig rengøring
  • Håndværkerrengøring

​Vi lægger vægt på, at vores kunder altid får en effektiv og grundig rengøring, hvor servicen er i top og prisen i bund.​ En god rengøring er også en miljøvenlig rengøring. Derfor foretrækker vi altid de miljøvenlige løsninger med svanemærket. Vi sikrer, at hjemmet eller kontoret fremstår pænt og flot, og at der er et godt og sundt arbejdsmiljø.

Få et tilbud på rengøring efter håndværkere

Kontakt os gerne for at høre mere om håndværkerrengøring og anden specialrengøring. Vi kommer alle steder, hvor der har været håndværkere. Du kan også bestille hovedrengøring, hvis der skal gøres rent efter en flytning eller lignende. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede rengøring.

Du kan skrive på e-mail info@stensballerengoering.dk for at aftale nærmere. Du kan også ringe til os på telefon 26 35 20 05 for at stille spørgsmål eller for at aftale et møde med det samme.​

Vil du have en godt tilbud?

​Vi kontakter dig gerne med et uforpligtende tilbud. Udfyld felterne herunder, så vender vi retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stensballe Rengøringsservice

Ulfeldtsvej 6, 8700 Horsens