- Vi gør mere for dig​

​Kontorrengøring til konkurrencedygtige priser

Har du brug for effektiv og grundig kontorrengøring? Hos Stensballe Rengøringsservice udfører vi kontorrengøring til konkurrencedygtige priser. Det kan være med eller uden vinduespolering. Vi har rengøringskunder i blandt andet Horsens, Aarhus og Skanderborg samt adskillige andre steder.

Få en skræddersyet aftale på kontorrengøring

Vi tilbyder kontorrengøring for små og store firmaer, og det kan være alt fra et par kontorer til hele kontorbygninger med store kontorlandskaber. Du kan altid forvente kvalitetsrengøring med et højt serviceniveau.

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige rengøringsløsninger såsom:

  • Gulvbehandling
  • Vinduespolering
  • Hovedrengøring
  • Daglig rengøring

Vi kan tilbyde forskellige rengøringsplaner, og det kan være med daglige besøg eller ugentlige besøg.​

Vi skræddersyr gerne en individuel aftale, som passer til dig og din virksomhed. Vi kan også tilbyde vinduespolering og forskellige former for hovedrengøring, herunder gulvbehandling.

En ordentlig rengøring sikrer, at I har et godt og sundt arbejdsmiljø på kontoret. Samtidig vil I fremstå som en seriøs og præsentabel virksomhed. Det er især vigtigt, når I får besøg af kunder og forretningsforbindelser.

Kontakt os for at få et tilbud på rengøring af kontor

Du er velkommen til at aftale en uforpligtende besigtigelse, hvor vi gennemgår dine kontorer og drøfter en rengøringsplan. Vi kan også tale om de forskellige priser for rengøring af kontor. Herefter laver vi et uforpligtende tilbud med en god pris på den ønskede kontorrengøring.

Du kan skrive til os på e-mail info@stensballerengoering.dk. Du kan naturligvis også ringe til os på telefon 26 35 20 05 med det samme for at aftale et møde.​

Vil du have en godt tilbud?

​Vi kontakter dig gerne med et uforpligtende tilbud. Udfyld felterne herunder, så vender vi retur hurtigst muligt.

 
 
 
 
Evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Stensballe Rengøringsservice

Ulfeldtsvej 6, 8700 Horsens